از بین 4 نوع بریج دندان کدامیک برای شما مناسب است؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 7 اسفند 1400
بازدید : 169
نویسنده : mozhgan

بریج همانطور که از نامش بر می آید معادل “bridge” در زبان انگلیسی و به معنای پل است.پل دندانپزشکی یا (Dental Bridges) نوعی پروتز ثابت است که برای جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته استفاده می‌شود.

بیشتربخوانید... ارتودنسی چیست؟

انواع بریج کدامند؟

به طور کلی و همانطور که در عنوان اصلی مقاله مشاهده کردید ما 4 نوع بریج داریم که در ادامه هر 4 نوع به صورت کامل توضیح داده شده‌اند.

بریج معمولی یا سنتی (Traditional dental bridge)

 رایج‌ترین بریج دندانپزشکی، بریج سنتی است. از این بریج‌ها زمانی استفاده می‌شود که در دو طرفِ جایِ خالیِ دندان، دندان‌ حضور داشته باشند. یعنی چپ و راست جای خالی دندانِ از دست رفته، باید دو دندان وجود داشته باشند. برای نصب این بریج، دندان‌های طرفی را می‌تراشند و سپس روکش‌ دندان را روی دندان‌های تراش خورده قرار داده و با سمنت مخصوصی ثابت می‌کنند. این بریج‌ها معمولا از یک یا بیش از یک پونتیک تشکیل شده‌اند.

بیشتربخوانید... ناهنجاری دندان ها

بریج کانتی لور (Cantilever dental bridge)

 این پل مشابه بریج سنتی است. اما تفاوت‌های زیادی با هم دارند. در این نوع بریج به جای تراش دو دندان، تنها یک دندان به عنوان پایه در نظر گرفته شده و تراشیده می‌شود. این نوع بریج با توجه به ملاحظات خاص دندانی و لثه‌ای و طول فضای بی‌دندانی در نظر گرفته شده و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات، متخصص ترمیمی و زیبایی دندان بریج کانتی لِور را برای فرد انتخاب می‌کند. در این روش، بریج کانتی لور بر روی یک دندان قرار می‌گیرد و محل فضای بی‌دندانی با روکش متصل به دندان پایه پر می‌شود.

بیشتربخوانید... ۳ روش عالی جایگزین دندان از دست رفته

بریج مری لند (Maryland dental bridge)

 درست مانند بریج سنتی دندان، بریج مریلند نیز برای اتصال و قرار گرفتن در جای دندان خالی نیاز به دو دندان سالم در  طرفین دارد. اما برخلاف بریج سنتی  بریج مری لند، روکش دندان ندارد و لازم نیست که دورتادور دندان تراش بخورد و تنها قسمت پشت دندان‌ها به میزان بسیار کمی تراشیده می‌شود.

بریج بر پایه ایمپلنت (Implant-supported dental bridge)

 زمانی که بیش از یک دندان در بخشی از قوس فکی از دست رفته باشد از روش‌هایی مانند دندان مصنوعی و بریج بر پایه ایمپلنت برای جایگزینی دندان استفاده می‌شود. برای مثال فرض کنید که شخصی در یک طرف قوس فکی 3 دندان خود را در کنار هم از دست داده است. اکنون سه جای خالی در این بخش داریم. اگر بخواهیم این سه جای خالی را با بریج ایمپلنت پر کنیم، ابتدا در دو جای خالی کناری دو عدد ایمپلنت دندان می‌کاریم، پس از التیام جای ایمپلنت و فیکس  شدن آن، یک بریج را روی دو ایمپلنت سوار می‌کنیم

منبع: orthotips.ir





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com